Uitzending
EenVandaag - 27-5-2024

27-5-2024

EenVandaag

215 x bekeken | 0 reacties
6
Geen aandacht voor medicijntekort in coalitieakkoord frustreert patiŽnten
In het nieuwe coalitieakkoord is niks opgenomen over de aanhoudende medicijntekorten. Jeannette (56) ervaart dagelijks de gevolgen van de tekorten en kan geregeld niet aan haar medicijnen komen. "De stress zorgt voor paniekaanvallen."

Parkeergarage Nieuwegein stort in: hoe kon het zo ver komen?
Waarom stortte de hellingbaan van de parkeergarage bij het ziekenhuis in Nieuwegein ineens in? "Op een gegeven moment kan een constructie zo kwetsbaar zijn dat bij wijze van spreken een vlinder hem kan doen bezwijken."

Sabotage door Rusland in Europa
Hacks, explosies, vernielingen. Experts, zoals NCTV, zeggen dat we in Nederland rekening moeten houden met Russische sabotage. Er wordt namelijk gericht op 'vitale infrastructuur' en die hebben we in ons land volop.

Een kijkje achter de schermen in Brussel
Het is stil in Brussel, want EuroparlementariŽrs zijn druk campagne aan het voeren in eigen land voor de Europese verkiezingen van 6 juni. Maar wat gebeurt er eigenlijk met je stem? En is de EU transparant? We namen een kijkje achter de schermen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 27 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie