Uitzending
EenVandaag - 25-5-2024

25-5-2024

EenVandaag

253 x bekeken | 0 reacties
6
Fysiotherapie-opleiding van Avans+ afgekeurd
De opleiding psychosomatische fysiotherapie bij Avans+ kost 20.000 euro. Maar kort voor hun afstuderen krijgen de studenten te horen dat beroepsorganisatie NFP de kwaliteit ondermaats vindt. De opleiding wordt afgekeurd en hun diploma daarmee waardeloos.

Russen verstoren internetverbinding waar Oekra´ne van afhankelijk is
Het is de Russen gelukt om Starlink, een satellietconstellatie die internettoegang aanbiedt, plat te leggen bij het Oekra´ense leger. Hiermee ondermijnen ze de oorlogsstrategieŰn van Oekra´ense militairen. "Zonder communicatie, geen goede operatie."

Gemeenten worstelen met extreme regenval en wateroverlast
De ene hoosbui volgt de andere op, we komen er de laatste tijd niet van af. De vraag is of gemeenten hun rioleringen wel snel genoeg aanpassen om dit op te lossen. Winkels en huizen staan voortdurend onder water, zo ook in het Noord-Brabantse Oosterhout.

Stopzetten salderingsregeling en verplichte warmtepomp zorgt voor onbegrip bij burgers en bedrijven
Het alsnog stopzetten van de salderingsregeling en het schrappen van de verplichting om je kapotte cv-ketel te vervangen door een warmtepomp heeft burgers en bedrijven geschokt. Het herwinnen van hun vertrouwen is voor een nieuwe coalitie niet makkelijk.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos MoggrÚ. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 25 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie