Uitzending
EenVandaag - 21-3-2020

21-3-2020

EenVandaag

231 x bekeken | 0 reacties
7
Wat is de praktijk van een verpleegkundige in een ziekenhuis met coronapatiŽnten?
"Het is hier net een oorlogssituatie", vertelt Caroline Heijckmann, internist en medisch coŲrdinator van het Bernhoven ziekenhuis. "Elke 3 dagen verdubbelt hier het aantal patiŽnten met het coronavirus."

Al wekenlang vechten artsen en verpleegkundigen in ziekenhuis Bernhoven tegen een onzichtbare vijand: het coronavirus. Bernhoven is een regionaal ziekenhuis in Uden en ligt precies in epicentrum van de uitbraak. De orthopeed, plastisch chirurgen, de hele medische staf is hier vrijgemaakt voor de strijd tegen het virus. Dag en nacht zijn de medewerkers in touw.

Nu een huis kopen, of niet?
Dit doet de woningmarkt in de coronacrisis

Veel reistijd tussen werk en huis, een kind op komst of gewoon verliefd op een pand; er kunnen tal van redenen zijn waarom je zo snel mogelijk wilt verhuizen. Maar is het handig om te kopen, nu de coronacrisis zoveel onzekerheid met zich meebrengt?

"Het is logisch dat je denkt dat de coronacrisis de huizenmarkt gaat raken, nu het erop lijkt dat de economie zo'n dreun krijgt", zegt Nic Vrieselaar, woningmarktdeskundige van de Rabobank. Toch verwacht hij, dat als deze situatie niet te lang aanhoudt, de woningmarkt redelijk stabiel blijft.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 21 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie