Uitzending
EenVandaag - 18-6-2022

18-6-2022

EenVandaag

353 x bekeken | 0 reacties
7
Ook in Nederland neemt de kans op extreem hoge temperaturen toe, maar daar zijn we niet op voorbereid
Een extreme hittegolf zoals in Frankrijk dit weekend kan ook onze kant op komen. In zo'n geval wordt het in de steden misschien wel 40 graden, en dat is best gevaarlijk. "We moeten steden anders gaan inrichten", zegt meteoroloog Reinier van den Berg.

Vaderdag is voor Luc en Luuk een grote wens, maar als homostel is het nog steeds vrij lastig om een kind te krijgen
Kinderen krijgen kan voor iedereen een uitdaging zijn, zo ook voor Luc en zijn partner. Als homostel zijn ze er al meer dan 5 jaar mee bezig. Adopteren was geen optie meer, dus zochten ze naar een draagmoeder. En de eindstreep is nog niet in zicht.

Voor Luc (28) is het altijd al duidelijk geweest: hij wil dolgraag kinderen. "Dat is ook één van de redenen waarom ik het heel moeilijk vond om uit de kast te komen," vertelt hij. "Omdat je weet dat het daarom gewoon veel ingewikkelder gaat worden om kinderen te krijgen."

In deze uitzending van EenVandaag was Reinier van den Berg te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 18 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten