Uitzending
EenVandaag - 13-3-2021

13-3-2021

EenVandaag

213 x bekeken | 0 reacties
5
Discussie straatgeweld tegen vrouwen laait op na dood Sarah Everard
De dood van de Britse Sarah Everard doet de discussie over straatgeweld tegen vrouwen weer oplaaien. 'We moeten jongens vanaf jongs af aan leren dat vrouwen niet jouw bezit zijn en ze zomaar mag lastigvallen', zegt Laura Adèr van Fairspace.

De verkiezingscampagne blijft ook in het laatste weekend tam, maar er zijn nog veel zwevende kiezers te winnen
"Een campagne zonder richting." Zo omschrijft politiek commentator Joost Vullings de verkiezingscampagne tot nu toe: "Er is niet echt een inhoudelijke richting." Toch is stoppen geen optie, er zijn nog veel kiezers die hun stem nog niet hebben bepaald.

Een jaar later is het zwaar getroffen Heerde nog altijd niet hersteld van corona: 'Er ligt een soort deken over ons dorp'
Bijna nergens sloeg corona zo hard toe als in het Gelderse Heerde. Nog steeds zijn de sporen duidelijk zichtbaar. Veel ex-coronapatiënten hebben er last van 'long covid'. Zo ook oud-burgemeester Jacqueline Koops. "Het heeft me diep geraakt."

FVD-lijsttrekker Thierry Baudet zegt paar uur van tevoren af voor live-interview in EenVandaag
Een paar uur voor het live-interview in de uitzending van EenVandaag, heeft Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet via zijn woordvoerder, afgezegd. Afgelopen week ontving EenVandaag in de studio lijsttrekkers van partijen die niet deelnemen aan het EenVandaag verkiezingsdebat, zodat ook zij hun standpunten konden laten horen. Vanavond zou het de beurt zijn aan Baudet.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 13 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie