Uitzending
EenVandaag - 1-2-2021

1-2-2021

EenVandaag

150 x bekeken | 0 reacties
7
Anticonceptie voor mannen wenselijk en mogelijk
Er wordt al jaren gezegd dat een mannenpil in aantocht is, maar naast het condoom en sterilisatie zijn er nog altijd geen andere anticonceptiemethoden voor mannen beschikbaar. Veel jongeren, vrouw én man, vinden dat daar verandering in moet komen.

Acht op de tien (81 procent) jonge vrouwen en de helft van de jonge mannen (50 procent) zouden graag willen dat er meer anticonceptiemiddelen voor mannen op de markt komen. Dat blijkt uit onderzoek van 3Vraagt, onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel, in samenwerking met 3FM HUMAN. Aan het onderzoek deden 3.500 jonge mensen van 16 tot en met 34 jaar mee.

Vreedzaam demonstreren op het Museumplein
Demonstreren tegen de coronamaatregelen, terwijl dat niet mag en het makkelijk uit de hand kan lopen. Waarom zou je dat doen? We volgden Auke en Steven afgelopen zondag naar het Museumplein, die daar vreedzaam wilden demonstreren.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 1 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie