Uitzending
Editie NL - Aflevering 251

Aflevering 251

Editie NL

16-12-2016

| 177 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Play: Foute Kersttruiendag
Een sweater met een kerstboom of een truitje met een rendier: je bent goed bezig als je die vandaag aan hebt, want het is Foute Kersttruiendag. Cafés op het Rotterdamse Stadhuisplein haken daar op in en organiseren een heuse recordpoging, wij zijn daar live bij!

Bibi test: Is cheerleaden topsport?
Cheerleaden is door het Internationaal Olympisch Comité erkend als Olympisch sport. En dat is de eerste stap voor deelname aan de echte spelen. Vlogger Bibi Breijman trekt daarom haar gympakje aan en gaat aan de slag. Want is het nou topsport of niet?

Ooievaar brengt relatiecrisis
Maar liefst 83 procent van alle nieuwe ouders gaat door een relatiecrisis. Het krijgen van een kind kan je relatie behoorlijk onder druk zetten. Om al die ellende en mogelijke scheidingen te voorkomen komt de Hogeschool Leiden nu met een ouderschapscursus. Is dat wat?

Dodelijke reality-tv: nieuw Russisch realityprogramma accepteert moord en verkrachting.
Een nieuwe Russische reality-show zorgt voor veel onbegrip in de wereld. Negen maanden lang worden 30 mensen gedropt in de Siberische wildernis. Alles is toegestaan, zelfs moord en verkrachting. En dat terwijl we dachten dat het niet meer erger kon...

Zes maanden oud? Naar tandarts: kinderen gaan te laat naar de tandarts
Ouders van jonge kinderen wachten veel te lang totdat ze met hun kind voor het eerst naar de tandarts gaan. Van alle kinderen tot vier jaar gaat tweederde niet naar de tandarts. Terwijl dit volgens de Nederlandse Vereniging van Kindertandheelkunde al zou moeten als het allereerste tandje doorkomt.

In deze uitzending van Editie NL was Bibi Breijman te gast. De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 251 werd uitgezonden op vrijdag 16 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie