Uitzending
Editie NL - Aflevering 247

Aflevering 247

Editie NL

12-12-2016

| 178 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: op het dak van de Amsterdam ArenA
Twee jongens beklommen zonder bescherming het dak op van het stadion van de Engelse voetbalclub Arsenal. Dit gebeurde ook in Nederland.

Populairste plekken op Instagram
Elk jaar wordt onderzocht welke plekken op de wereld het meest worden gedeeld op Instagram. Maar welke plekken in Nederland worden het meest gedeeld op Instagram?

Bont is back! Campagne voor jongeren tegen bont
Het zal je misschien al zijn opgevallen dat bont weer in is. Vooral jongeren lopen er graag mee rond. En dat is tegen het zere been van anti-bontbeweging Bont voor Dieren. De organisatie is daarom een campagne gestart.

Appen zonder handen: appen op de fiets wordt verboden
In veel landen is het al verboden, en nu is ook Nederland aan de beurt: appen op de fiets moet strafbaar worden. Er komen ook strengere regels voor bellen op de fiets. Dat mag in de toekomst alleen nog maar handsfree, met behulp van oortjes. Hoe kan je dat dan het beste doen? Hier de test.

Thais pardon voor NLse gevangenen?
De nieuwe koning van Thailand heeft besloten om tienduizenden gevangenen vroegtijdig vrij te laten. In Thailand zitten ook 18 Nederlanders vast. De kans bestaat dat zij ook strafverlichting of zelfs vrijlating krijgen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 247 werd uitgezonden op maandag 12 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie