Uitzending
Editie NL - Aflevering 249

Aflevering 249

Editie NL

14-12-2016

| 170 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Play: Star Wars
Vanaf morgen draait er weer een nieuwe Star Wars-film in de bioscoop. En dat was voor YouTube-ster Colin Furze aanleiding om een jonge fan te verassen.

Skatend naar je werk
Steden als Rotterdam en Den Haag raken zo vol dat je straks alleen nog de stad in mag op wieltjes. Zien we dat wel zitten?

Facebook geeft opvoedles
Veel ouders weten niet wat hun kinderen allemaal uitspoken op social media. Daarom schiet Facebook ouders te hulp met tips.

Roemer anoniem afgebrand
Ongekend harde kritiek op SP-voorman Emile Roemer vandaag in het Algemeen Dagblad. En dat uit de mond van eigen fractieleden, maar wel anoniem. Is anonieme kritiek of feedback altijd fout? Of kan het in het bedrijfsleven juist heel goed uitpakken?

Weduwnaar door papieren hel
Volgens stichting De Jonge Weduwe is er door de overheid en door werkgevers te weinig begrip voor jongere weduwen en weduwnaars. Tegen welke problemen lopen jonge weduwen/weduwnaars op na het overlijden van hun partner en hoe zou dit beter kunnen?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 249 werd uitgezonden op woensdag 14 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie