Uitzending
Editie NL - Aflevering 246

Aflevering 246

Editie NL

9-12-2016

| 216 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Play: Queen Trump?
Er zijn foto's opgedoken waaruit blijkt dat Donald Trump familie is van de koningin van Engeland. Natuurlijk kwam hier wat Photoshop aan te pas. Dat leverde grappige beelden op.

Kerstbomen-optuig-battle
Heb jij de kerstboom al staan? Wij stuurden onze eigen YouTuber Thomas Cox er op uit om het in een battle op te nemen tegen collega-YouTuber Laura Ponticorvo: Wie kan het best een kerstboom versieren?

"Minder Marokkanen" is meer zetels
Geert Wilders is schuldig aan groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie. Dat heeft de rechtbank op Schiphol vandaag bepaald. Toch krijgt hij geen straf of boete voor zijn uitlatingen over minder Marokkanen. Ondanks zijn rechtszaak blijft Wilders stijgen in de peiling. Hoe kan dat?

Nooit meer dood door noot?
Goed nieuws voor mensen met een hevige noten- en pinda-allergie. Een mogelijke oplossing ligt binnen bereik. Wereldwijd loopt een groot onderzoek waar ook Nederland aan mee doet. Allergoloog Gerbrich van der Meulen legt uit.

Laatste avondmaal Martin Kok
Misdaadjournalist en ex-crimineel Martin Kok is vannacht vermoord bij de seksclub Boccaccio in Laren. Hij publiceerde vaak confronterende foto's van criminelen, wat hem veel vijanden opleverde. Opvallend genoeg had hij gistermiddag nog een lunch met collega's waarbij gegrapt werd hoe lang Kok nog te leven zou hebben.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 246 werd uitgezonden op vrijdag 9 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie