Uitzending
Editie NL - Aflevering 248

Aflevering 248

Editie NL

13-12-2016

| 180 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: steen-papier-schaar in Japan
Steen-papier-schaar maar een simpel spelletje? In Japan denken ze daar heel anders over. Daar wordt het groots uitgepakt op tv met zelfs een groot publiek.

We (L) de nulties: Even terug in de tijd
Mensen delen momenteel massaal hun foto's van 10 jaar geleden onder de hashtag 2006vs2016. En dus konden wij natuurlijk niet achterblijven.

Op staande tweet ontslagen
Alles wat je denkt maar klakkeloos posten op Facebook of Twitter kan grote gevolgen hebben. Dat ondervond ook een medewerker van PostNL, nadat hij dit weekend na de bomaanslagen in Turkije een ongepaste reactie plaatste op facebook.

Bakkerin en timmervrouw?
We kunnen vandaag niet om haar heen: de kinder-ombudsvrouw komt met een rapport over kinderstress. Allemaal duidelijke taal, maar wat voor sommigen nog niet helemaal duidelijk is, is waarom het ombudsvrouw is geworden. Het was toch altijd ombudsman?

Fijne familieloze feestdagen
Kerst is niet meer wat het geweest is: samen gezellig feest vieren met familie is er niet meer bij. Zo blijkt namelijk uit onderzoek van Netwerk Notarissen dat 1 op de 4 Nederlanders kerst niet met familie vieren, omdat ze ruzie hebben. Maar kerst is toch juist het moment om alles bij te leggen?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 248 werd uitgezonden op dinsdag 13 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie