Uitzending
Editie NL - Aflevering 250

Aflevering 250

Editie NL

15-12-2016

| 171 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Play: Kat in de boom
Iedereen met een kat en een kerstboom weet hoe moeilijk het is om je kerstboom heel te houden met je huisdier in de buurt. De kijkers van Editie NL kennen dit zeker, want want na een oproep op Facebook kwamen jullie massaal met foto's en filmpjes. We hebben de leukste op een rijtje gezet.

Kwaad om kunstwerk
De inwoners van Oudewater zijn niet echt enthousiast over een nieuw kunstwerk in hun gemeente. En dat is zeker niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Het beeld in Oudewater staan in een lange lijst van kustwerken die nogal wat discussie losmaken.

Kerstdiner uit een maaltijdbox
Na de maaltijdboxen bieden verschillende bedrijven nu ook speciale kerstmaaltijd-boxen. Dat is gewoon één doos met daarin alles voor je kerstdiner. Maar wat krijg je nou eigenlijk ? Wij vergeleken 4 populaire boxen.

Meer vrouwen in de cockpit
Als het aan Easyjet ligt zijn er straks een stuk meer vrouwelijke piloten. Nu is dat nog maar drie procent, en Easyjet wil dat dat straks twintig procent is. Nu zijn de verhoudingen in de lucht nog steeds vrij traditioneel.

Medische misser? Dan slachtofferhulp
Als het aan de VVD ligt krijg je binnenkort direct slachtofferhulp na een medische misser. Nu is dit soort hulp wel geregeld bij inbraken en auto-ongelukken, terwijl medische slachtoffers zelf het gevecht aan moeten gaan met tuchtcolleges en ziekenhuizen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 250 werd uitgezonden op donderdag 15 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie