Uitzending
Editie NL - Aflevering 256

Aflevering 256

Editie NL

23-12-2016

| 210 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Waar blijft mijn kerstkaart?
PostNL heeft het maar druk met het bezorgen van al die kerstkaarten. Onze YouTuber Thomas helpt met het op tijd bezorgen van de kaarten.

PLAY: auto rijdt door vliegtuigterminal
Een bizar tafereel op het Russiche Kazan Airport: een dronken bestuurder besloot in zijn auto de terminal in te rijden om aan de politie te ontsnappen. Er zijn geen gewonden gevallen, maar de schade wordt geschat op 120000 euro. Hij is na de dollemansrit alsnog gearresteerd.

Politie weet waar je knalt
De politie kan met vuurwerkdetectiesensoren precies zien waar er (illegaal) vuurwerk wordt afgestoken. Er zijn er op dit moment zelfs twee keer zoveel in vergelijking met vorig jaar. Maar lukt het de politie ook om hiermee de daders te pakken?

Massaal shoppen in outlet
Outlet centers zijn mateloos populair. Wat is het geheim van deze 'shopping-walhalla's'? En wat kan je er allemaal scoren?

Arts geeft geen hand meer
In het Radboudziekenhuis in Nijmegen geven artsen en verpleegkundigen chirurgiepatiŽnten geen hand meer. Dat zou de kans op het overdragen van bacteriŽn kleiner moeten maken. Maar hoe vies is het geven van een hand eigenlijk?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 256 werd uitgezonden op vrijdag 23 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie