Uitzending
Editie NL - Aflevering 226

Aflevering 226

Editie NL

12-11-2019

| 139 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Bodycam voor everybody. -Vega nu echt ingeburgerd. -Verboden voor vrouwen. -Kookboek boven kook-app.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Kookboek boven kook-app
Ze staan op veel verlanglijstjes voor de Sint - en zijn ook populair als kerstcadeau: kookboeken. Ondanks dat het online stikt van de recepten, zijn kookboeken nog steeds razend populair. Maar waarom verkiezen we het kookboek eigenlijk boven alle kook-apps en YouTube-video's?

Verboden voor vrouwen
In Duitsland wil de regering mannenverenigingen waar vrouwen geen lid van mogen worden aanpakken. Het is niet meer van deze tijd, en zou buiten de wet vallen. Het gaat dan bijvoorbeeld om sportclubs, schutterijen en herensociŽteiten. Volgens de Duitse minister mogen de mannenverenigingen die vrouwen uitsluiten geen belastingvoordelen meer krijgen.

Vega nu echt ingeburgerd
Een nieuwe aanwinst in de vegawereld, want naast de vegetarische kipburger bij de McDonalds, start de Burger King met de verkoop van de vega-Whopper: de Rebel Whopper. Da's geen burger met vlees, maar eentje gemaakt door de Vegetarische Slager - een Nederlands product dus. Zelfs de fanatieke vega fastfood-fan kan dus tegenwoordig kiezen!

Bodycam voor everybody
Alle handhavers in Rotterdam krijgen vanaf volgend jaar een bodycam. Dat is een cameraatje dat ze voorop hun uniform vast kunnen maken. Als een situatie escaleert of dreigt te escaleren kan de handhaver het ding aanzetten. Alle handhavers in Rotterdam krijgen vanaf volgend jaar een bodycam. Dat is een cameraatje dat ze voorop hun uniform vast kunnen maken. Als een situatie escaleert of dreigt te escaleren kan de handhaver het ding aanzetten.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 226 werd uitgezonden op dinsdag 12 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie