Uitzending
Editie NL - Aflevering 228

Aflevering 228

Editie NL

14-11-2019

| 101 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Terreur aan je deur. -Zorgen om plundertrend. -Alle Greta's mogen gratis. -Lachen om het vogeltje.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Terreur aan je deur
Deurterreur zou verboden moeten worden. Dat vinden veel Nederlanders misschien al, maar nu de kans groot is dat de verkoop aan de deur alleen maar zal toenemen, wil de SP de deurterreur ook daadwerkelijk aan banden leggen.

Zorgen om plundertrend
MKB Amsterdam maakt zich grote zorgen om een nieuwe trend onder overvallers: het gaat om zogenoemde 'grab & run-overvallen'. Jongeren rennen dan in een groep een winkel binnen, grijpen wat ze kunnen en gaan er snel weer vandoor. Deze week gebeurde het in Amsterdam al drie keer.

Lachen om het vogeltje
De grappigste dierenfoto's van 2019 zijn bekend. De foto van een leeuwtje dat de edele delen van zijn vader probeert te grijpen won de eerste prijs. Waarom vinden mensen dit soort plaatjes zo leuk om naar te kijken?

Alle Greta's mogen gratis
Kans maken op concerttickets als je je inleest in de klimaatproblematiek. Dat is wat de immens populaire artieste Billie Eilish haar fans aanbiedt die het niet gelukt is kaartjes te bemachtigen. Maar hoeveel weten jongeren eigenlijk over het klimaat?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 228 werd uitgezonden op donderdag 14 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie