Uitzending
DWDD - 8-5-2012

8-5-2012

DWDD

1355 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast in de uitzending van dinsdag 8 mei zijn: Maurice de Hond, Frénk van der Linden, Peter Vandermeersch. Muziek is er van Dox' Family Night en in DWDD Recordings van Anne Soldaat en Sharon den Adel. Tafelheer is Giel Beelen.

Peter Vandermeersch
François Hollande is afgelopen zondag 6 mei 2012 gekozen als de 24e minister president van de republiek Frankrijk. Zijn vrouw Valérie Trierweiler is journalist voor het magazine Paris Match. Zij is de nieuwe Franse 'first lady' waar Carla Bruni het tegen heeft moet afleggen. Trierweiler moet duidelijk nog wennen aan haar nieuwe rol. Net als haar voorgangster Carla Bruni wil ook zij haar vak blijven uitoefenen. Al heeft ze wel al de restrictie gekregen dat ze geen politieke interviews meer mag afnemen. We praten verder over het machtigste Franse paar van dit moment met Peter Vandermeersch.

DWDD Recordings
In DWDD recordings spelen artiesten een favoriet nummer van een ander. In deze editie zijn Anne Soldaat en Sharon den Adel te gast.

Muziek: Dox' Family Nights
Dox' Family Night is een gelegenheidsformatie met onder meer Giovanca, Wouter Hamel, Benny Sings en Benjamin Herman. Het valt onder platenlabel Dox Records. Dit platenlabel houdt zich bezig met het ontwikkelen van de carrières van verschillende Nederlandse artiesten. Al vijftien jaar zitten ze in het vak en om dit te vieren, treden de muzikanten van Dox op in Paradiso met deze eenmalige editie van Dox' Family Night.

Tafelheer: Giel Beelen
Giel Beelen (1977) is één van de regelmatig terugkerende tafelheren bij DWDD. In de uitzending laat hij altijd wat van de nieuwste muziek horen. Giel is radio-DJ bij 3FM, waar hij het ochtendprogramma 'Giel!' presenteert.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 8 mei door de VARA. Te gast waren Anne Soldaat, Sharon den Adel, Maurice de Hond, Frénk van der Linden, Benjamin Herman, Giel Beelen, Benny Sings, Wouter Hamel en Giovanca Desire Ostiana. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie