Uitzending
DWDD - 3-5-2012

3-5-2012

DWDD

1825 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast in de uitzending van donderdag 3 mei zijn: Rafael van der Vaart, Jelka en Carice van Houten, Antoinette Beumer, Robert Kranenborg en Richard Ekkebus. Muziek is er van Isbells en tafelheer is Ali B.

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart debuteerde al in 2000 in Ajax 1, in een uitwedstrijd tegen Den Bosch. Nu, 12 jaar later, is hij nog pas 29 jaar oud en de grote man bij de Engelse voetbalclub Tottenham Hotspur. Voorzichtig droomt heel Nederland van een nieuwe Europese titel, hopelijk onder de leiding van Rafael van der Vaart. Vandaag werd eerst zijn magazine gepresenteerd en daarna spurtte hij naar de DWDD studio.

Antoinette Beumer, Carice en Jelka van Houten
Zoveel bekende filmzussen zijn er niet, afgezien van Katja en Birgit Schuurman, Joan en Jackie Collins en natuurlijk Antoinette Beumer en Famke Janssen. Aan dat illustere rijtje kunnen we Carice en Jelka van Houten toevoegen, zeker nu ze in 'Jackie', de nieuwe film van Antoinette Beumer, voor het eerst samen voor de camera staan. Als zussen. In een heuse 'Thelma & Louise'-achtige roadmovie, waarin ze op zoek zijn naar hun moeder. Deze moeder wordt gespeeld door Holly Hunter! Te gast zijn Carice en Jelka van Houten en regisseur Antoinette Beumer.

XO saus
Robert Kranenborg en Richard Ekkebus zullen in de studio vanavond de beroemde 'Hongkong XO saus' gaan bereiden. XO saus is een relatief (sinds 1980) nieuwe toevoeging aan het oude culinaire repertoire van China. De geschiedenis van XO saus is in nevelen gehuld. Het wordt wel de koning onder de Chinese sauzen genoemd. De glanzende en kruidige saus is genoemd naar de XO cognac, maar gemaakt van o.a. verse en gedroogde pepers, sjalotten, knoflook, topkwaliteit gedroogde sint-jakobsschelpen (conpoy), gedroogde garnalen en Yunnan of Jinhua ham. Het gerecht wordt vooral gegeten als amuse en kan honderden euro's aan bereiding kosten. Vanavond vers gemaakt en opgediend in de DWDD studio.

Muziek: Isbells
Isbells is een Belgische band uit Leuven, die draait rond singer-songwriter GaŽtan Vandewoude. De groep speelt vooral melancholische folky popsongs. Hun tweede plaat Stoalin is net uitgekomen. De band had een paar Belgische radiohits, toerde bijna een jaar onafgebroken, was verscheidene keren op televisie en ook in Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Japan en AustraliŽ sloeg hun muziek aan. In thuisland BelgiŽ behaalde Isbells met hun eerste album 'Isbells' een gouden plaat.

Tafelheer: Ali B
Ali B. (voluit: Ali Bouali) is een Nederlandse rapper. Hij brak door met het album 'Ali B. Vertelt het Leven van de Straat', met onder meer de single 'Waar Gaat dit Heen?'. Echte bekendheid kreeg hij met het het nummer 'Wat zou je doen?' dat hij met Marco Borsato opnam. Later bracht de rapper nog hits uit als 'Leipe Mocro flavour' en 'Rampeneren'. Daarnaast presenteerde hij onder meer Kinderen voor Kinderen.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 3 mei door de VARA. Te gast waren Ali B., Antoinette Beumer, Carice van Houten, Rafael van der Vaart, Robert Kranenborg en Jelka van Houten. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!