Uitzending
DWDD - 7-3-2017

7-3-2017

DWDD

1509 x bekeken | 0 reacties
6
Tom-Jan Meeus, Tim Hofman en Lodewijk Asscher
Het is twee dagen na het Carré-debat en de dag nadat Rutte het in Pauw & Jinek aan de stok kreeg met boze Groningers. Aan tafel: Tom-Jan Meeus, Tim Hofman, Lodewijk Asscher en op de bank Maurice de Hond met de laatste peilingen.

Stephanie Afrifa
Maya Angelou (1928 – 2014) werd in 1970 beroemd door haar autobiografie 'I know why the caged bird sings’. Een aangrijpend boek over de gekwelde jeugd van een zwart meisje in het Zuiden van de VS tijdens de hoogtijdagen van de segregatie. Angelou was een prominent figuur in de burgerrechtenbeweging, goed bevriend met Martin Luther King en Malcolm X. Daarnaast acteerde, dichtte en danste ze, sprak tijdens de inauguratie van Bill Clinton, was vaak te gast bij Oprah Winfrey, werd onderscheiden met een Pullitzer en kreeg van Obama de prestigieuze Medal of Freedom. Aan tafel: Stephanie Afrifa.

André van Duin en Joop van den Ende
Afgelopen vrijdag overleed onverwacht tv-regisseur Guus Verstraete op 69-jarige leeftijd. Hij maakte furore in de jaren ’80 en ’90 met groots tv-amusement. Programma’s als ‘Wedden Dat..?’, ‘de Surpriseshow’, ‘de Soundmixshow’ en natuurlijk 'Ron's Honeymoon Quiz' domineerden de beeldbuis. Hij werkte veel samen met Paul de Leeuw, ‘Pa Paul’ won in 2004 de Zilveren Nipkowschijf.

Muziek: Thijs Boontjes & Roxeanne Hazes
Onlangs verscheen de nieuwe single van het duo Thijs Boontjes en Roxeanne Hazes: ‘Ballade van de Moord’. Een verrassende samenwerking! Samen namen Thijs en Roxeanne dit donkere duet op in de traditie van murder ballads als ‘Where the wild roses grow’. Vanavond zingen zij hun moordbalade bij ons in de studio.

Erik Dijkstra
Erik Dijkstra is vanavond de sidekick van Matthijs. Samen met Frank Evenblij presenteert hij Bureau Sport.

In deze uitzending van DWDD waren André van Duin, Joop van den Ende, Lodewijk Asscher, Tim Hofman, Erik Dijkstra, Maurice de Hond en Roxeanne Hazes te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 7 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie