Uitzending
DWDD - 1-3-2017

1-3-2017

DWDD

1682 x bekeken | 0 reacties
6
Tim Hofman en Prem Radhakishun
Over twee weken gaat Nederland stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Er wordt dan ook volop campagne gevoerd. Via zijn eigen campagne probeert Tim Hofman jongeren naar de stembus te krijgen. Vandaag was hij met zijn stembus op een ROC in Amsterdam. We nemen vanavond de politieke stand van het land door met: Erik Dijkstra, Tim Hofman en Prem Radhakishun. Maurice de Hond geeft zijn laatste peilingen.

Michel van Egmond, Jolande Withuis en Onno Blom
De strijd om de twee biografieën van Barack en Michelle Obama is gewonnen door Uitgeverij Penguin Random House. Zij gaan beide memoires uitgeven en betaalde daar het recordbedrag van zestig miljoen voor. Barack en Michelle Obama kunnen ervoor kiezen om hun biografie zelf schrijven of de hulp van biografen in te schakelen. Drie Nederlandse biografen die deze opdracht zonder twijfel aan zouden nemen zijn Michel van Egmond (Kieft en Grijp), Jolande Withuis (Juliana, vorstin van een mannenland) en Onno Bl

Alexander Klöpping
Sinds de Amerikaanse verkiezingen is iedereen bekend met misleidende of verzonnen verhalen. Maar fake news heeft nu de technisch mogelijkheid om nog een stap verder te gaan. Via video en audio manipulatie kan men iemand iets laten zeggen wat zij nooit gezegd hebben. De beelden en audio gemaakt met deze software zijn erg geloofwaardig. Het is lastig te zien dat het niet echt is. Aan tafel: Alexander Klöpping.

Muziek: The Royal Engineers
De zeskoppige 70's poprockband uit Utrecht speelde in januari op het Sundance Film Festival in Salt Lake City, in het voorprogramma van Andy Frasco. Daarna reisden ze door naar het besneeuwde berggebied van Utah om daar de videoclip van hun single 'Hit It & Do It Again' op te nemen. Vanavond spelen ze die single bij DWDD: The Royal Engineers!

Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Eva Cleven
Eva Cleven, DJ bij FunX en presentatrice Het Klokhuis, is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Alexander Klöpping, Eva Cleven, Onno Blom, Prem Radhakishun, Tim Hofman en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 1 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie