Uitzending
DWDD - 10-3-2017

10-3-2017

DWDD

1569 x bekeken | 0 reacties
5
Politieke update
De PvdA lijkt maar geen kiezers voor zich te kunnen winnen. Vandaag publiceerde Asscher een lange advertentie, maar of dat zoden aan de dijk zet valt te betwijfelen. Wellicht dat zijn debat met Roemer bij EenVandaag wel voor een stijging in de peilingen weet te zorgen. Jesse Klaver heeft daar echter geen zorgen over, hij lijkt aan een onstuitbare opmars te zijn begonnen. Aan tafel: Thijs Niemantsverdriet, Tim Hofman, Barbara Baarsma en Maurice de Hond geeft de laatste peilingen.

Veiligheid en de verkiezingen
Met de aanslagen in Parijs, Brussel, Nice en Berlijn kwam de terreur dichtbij. Tel daarbij twee onberekenbare wereldleiders op (Trump, Putin) en er ontstaat een zorgelijk veiligheidsplaatje. Maar in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen is veiligheid nauwelijks een issue, terwijl juist op dat gebied veel te kiezen valt. Aan tafel: terrorisme-expert Beatrice de Graaf.

Speelfilm 'Het Verlangen'
'Het Verlangen’ is de nieuwe komische film van regisseur Joram Lürsen (bekend van ‘Alles is Familie’). Chantal Janzen speelt daarin de aantrekkelijke Brigitte die met een beroerd manuscript bij een uitgeverij aankomt. De directie van de uitgeverij, twee broers gespeeld door Gijs Naber en Alex Klaasen, halen een truc uit. Zij laten haar van rol wisselen met de onooglijke auteur van een literair hoogstandje. Aan tafel: Chantal Janzen, Gijs Naber en Alex Klaasen.

Comedy: De Partizanen
Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie is vanavond de sidekick van Matthijs.

'DWDD Heimwee presenteert: Het Lagerhuis’
In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen laat DWDD het populaire VARA-debatprogramma Het Lagerhuis voor even terugkeren. Een geheel nieuw panel neemt plaats om te discussiëren over stellingen die het politieke debat van dat moment beheersen. De presentatie is wederom in handen van Paul Witteman. Maandag 13 maart is de laatste aflevering, dan staan Emile Roemer en Alexander Pechtold tegenover elkaar

In deze uitzending van DWDD was Marc-Marie Huijbregts te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 10 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie