Uitzending
DWDD - 14-3-2017

14-3-2017

DWDD

846 x bekeken | 0 reacties
6
Prem Radhakishun, Barbara Baarsma en Özcan Akyol
We staan aan de vooravond van de verkiezingen. Hoe staat ons land ervoor? We bespreken het met Prem Radhakishun, Barbara Baarsma en Özcan Akyol. Maurice de Hond geeft zijn laatste peilingen.

Freek de Jonge
Freek de Jonge voerde campagne tegen de gaswinning in Groningen. Jan Terlouw stelde onlangs een manifest voor duurzamer beleid op met de voorzitters van jongerenpartijen. De Jonge en Terlouw vinden dat echt belangrijke thema's als milieu en klimaat niet aan bod zijn gekomen in de verkiezingscampagnes.

Bart Chabot
De Nederlandse identiteit. Veelbesproken in de verkiezingscampagnes, maar niemand lijkt te weten wat het begrip precies behelst. Wij vroegen eerder drie reclamebureau’s om een poging te doen onze identiteit te vangen. Iemand die dat in ieder geval genadeloos goed kon was Martin Bril. Met vlijmscherpe pen wist hij ‘ons’ pijnlijk treffend neer te zetten. Vanavond gaan wij met zijn goede vriend Bart Chabot op zoek naar onszelf.

Muziek: The Homesick
Na het verschijnen van hun eerste EP ‘Twst Yr Wrsts’ in 2014, tourde The Homesick door Nederland en stonden zij op festivals als Le Guess Who? en Where The Wild Things Are. Onlangs verscheen het debuutalbum 'Youth Hunt' van het jonge drietal uit Dokkum. Wederom met lekkere noisepop en postpunk. Vanavond is The Homesick bij DWDD te horen!

Claudia de Breij
Claudia is dit keer de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Barbara Baarsma, Bart Chabot, Claudia de Breij, Freek de Jonge, Maurice de Hond en Prem Radhakishun te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 14 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee