Uitzending
DWDD - 28-2-2017

28-2-2017

DWDD

1590 x bekeken | 0 reacties
6
Tom-Jan Meeus, Barbara Baarsma, Özcan Akyol en Maurice de Hond
Het RTL-debat, Jesse Klaver wil een vrouwenquotum in het nieuwe kabinet, Henk Krol husselde gisteren in 'Pauw & Jinek' WAO en AOW door elkaar... de campagnemachines komen op stoom en eisen hun tol. We nemen de politieke stand van het land door met: Tom-Jan Meeus, NRC Handelsblad, hoogleraar economie Barbara Baarsma en Özcan Akyol, columnist AD. Maurice de Hond geeft zijn laatste peilingen.

Boek van de Maand februari
Dinsdag weer ‘Boek van de Maand’! Ons Boekenpanel, bestaande uit Manda Heddema, Brecht Russchen, Lenneke de Ruijter en Arno Koek, kiest het eigen favoriete boek in de uitzending en presenteert gezamenlijk één ultiem ‘Boek van de Maand’.

Muziek: Quibus
De zeskoppige elektronische band Quibus, met frontman Martijn Holtslag, heeft 6 februari bij elektronica label Shipwrec hun tweede EP Find You uitgebracht. Martijn Holtslag had eerder succes met de tienkoppige band Knarsetand, waarmee hij door Nederland op grote festivals stond en o.a. in 2013 bij DWDD te gast was voor de muziekminuut. Naast de rauwe, stevig stampende festivalsets ontstond bij Martijn een verlangen naar stillere, subtielere en introvertere klankexperimenten.

Halina Reijn
Halina is vanavond de sidekick van Matthijs.

Dolf Jansen
Dolf komt vanavond weer langs gerend en geeft zijn visie op de actualiteit.

In deze uitzending van DWDD waren Barbara Baarsma, Maurice de Hond, Halina Reijn en Dolf Jansen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 28 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie