Uitzending
DWDD - 13-3-2013

13-3-2013

DWDD

1820 x bekeken | 0 reacties
7
In deze korte uitzending: John Ewbank, Adriaan van Dis, Harry Sacksioni, Joep Pelt, Typhoon, tafelheer is Ali B.

John Ewbank
Gisterenavond werd in DWDD een stukje ten gehoor gegeven van het koningslied. Het lied dat we op 30 april met zín 17 miljoenen horen te gaan zingen voor de koning. Maar amper nadat John Ewbank, de componist, de studio had verlaten, barstte Twitter van de plagiaatbeschuldigingen aan John. Gaat John Ewbank zijn onschuld bewijzen?

Adriaan van Dis
Met trots presenteert De Wereld Draait Door haar eigen Boekenweekgeschenk. Op donderdag 14 maart aanstaande, aan de vooravond van het Boekenbal en daarmee vlak voor de start van de Boekenweek, maakt DWDD plaats voor het legendarische programma 'Hier is... Adriaan van Dis'. We beschouwen voor met niemand minder dan... Adriaan van Dis.

Harry Sacksioni, Joep Pelt & Typhoon
We zijn al toe aan aflevering 6 van onze nieuwe muziekrubriek Changes, de opvolger van onze succesvolle DWDD Recordings. Deze editie is er weer een bijzondere combinatie: gitaristen Harry Sacksioni en Joep Pelt in combinatie met rapper Typhoon. Samen zullen zij een nieuwe, verrassende versie neerzetten van een bekend, hedendaags nummer.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 13 maart door de VARA. Te gast waren Adriaan van Dis, Ali B., Harry Sacksioni en John Ewbank. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie