Uitzending
DWDD - 6-5-2014

6-5-2014

DWDD

1069 x bekeken | 0 reacties
7
In de uitzending van dinsdag 6 mei 2014: Martin Šimek, Floortje Dessing, Bente, Michael Prins en Hadewych Minis. Muziek is er van DeWolff, tafelheer is Erik Dijkstra.

Floortje Dessing
Floortje Dessing is al bijna 20 jaar de reisleidster van tv-kijkend Nederland. Voor Yorin Travel, RTL Travel, 3 op Reis en tegenwoordig voor ‘Floortje naar het einde van de wereld’ reist ze inderdaad naar het einde van de wereld. Altijd op zoek naar mooie plekken, nieuwe culturen en overweldigende natuur. Niet alleen voor het vakantiegevoel, ook voor meer begrip voor het ‘andere’ en meer respect voor onze planeet.

We kijken terug op wederom een sccesvol seizoen en stellen natuurlijk de vraag: waar moeten we in godsnaam heen deze zomer? Aan tafel: Floortje Dessing.

'Guilty Pleasures': Songfestival Editie
'Foute' muziek. Tsja, lastig uit te leggen, maar je weet waarschijnlijk wel meteen wat bedoeld wordt. Genre-overstijgend, voor iedereen anders, maar wel degelijk herkenbaar. En als we echt eerlijk zijn heeft het Songfestival heel veel van dat soort liedjes voortgebracht ('Ding-a-dong'!).

Daarom een variatie op onze 'Guilty Pleasures'-rubriek: bekende muzikanten kiezen een liedje dat ooit Nederland vertegenwoordigd heeft op het Songfestival. En geven daar uiteraard op geheel eigen wijze invulling aan. Een nobele taak voor Bente, Michael Prins en Hadewych Minis.

Muziek: DeWolff
Vorige week verscheen het vijfde album van de psychedelische rockband DeWolff getiteld ‘Grand Southern Electric’. De drie Limburgse rockers namen dit album op in het zuiden van de Verenigde Staten. Vanavond staan de mannen bij ons op het podium!

In deze uitzending van DWDD was Floortje Dessing te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 6 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie