Uitzending
DWDD - 2-5-2014

2-5-2014

DWDD

1485 x bekeken | 0 reacties
7
In deze media-uitzending van vrijdag 2 mei: Arno en Tonny, Humberto Tan en Hans Klok. Muziek is er uiteraard van huisband Tangarine, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Humberto Tan

Sinds augustus 2013 is Nederland een nieuwe talkshow rijker: RTL Late Night. Elke avond presenteert Humberto Tan, live vanuit het vanuit Hotel Americain in Amsterdam, de tegenhanger van Pauw en Witteman op RTL 4. De kijkers wisten het programma al snel te vinden en de kijkcijfers stegen en stegen. Het eerste seizoen is nu bijna ten einde, tijd om de balans op te maken. Hoe kijkt Humberto terug op dit eerste seizoen van RTL Late Night?

docuserie 'Slaapkamers': Arno en Tonny
Intieme bedgeheimen op tv, altijd een succes. Ook de nieuwe documentaireserie ‘Slaapkamers’ van de VPRO scoort lekker en kreeg jubelende recensies. De formule is simpel: geliefden vertellen in het bed van hun slaapkamer tot in detail over hun relatie. Regisseur Pieter Kramer (o.a. Theo en Thea) laat herkenbare en vaak grappige situaties de revue passeren van lang getrouwde, maar ook jongverliefde stellen.

Aan tafel het stel Arno en Tonny, zij vielen met de deur in huis door meteen over het ‘gereedschap’ van Arno te babbelen.

Hans Klok over Dynamo
Hij kwam al veel voorbij in DWDD: de Britse illusionist Dynamo. We zagen hem over het water van de Theems lopen, Harrison Ford in de maling nemen, aan een rijdende dubbeldekker hangen en een mobiele telefoon in een glazen fles toveren. Afgelopen week werd de eerste aflevering van zijn serie Dynamo: Magician Impossible uitgezonden. En wederom stonden we versteld. Hoe doet hij dat? Is het nep en wordt er in de montage geknipt. We vragen Hans Klok om een heel klein tipje van de magische sluier op te lichten.

Tangarine
Zoals in elke media uitzending van dit seizoen zorgt onze huisband Tangarine voor de muzikale omlijsting. Bij elk onderwerp spelen zij een cover die thematisch aansluit bij het onderwerp aan tafel.

In deze uitzending van DWDD waren Humberto Tan, Hans Klok en Marc-Marie Huijbregts te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 2 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!