Uitzending
DWDD - 4-4-2014

4-4-2014

DWDD

2230 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten in de uitzending van 4 april: Jelle Brandt Corstius, Yuri Honing, Justin Swagerman, Cystine Carreon en Ton Kas. Pieter Derks doet stand-up comedy, muziek is er van Sky Pilots, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

David Letterman met pensioen: Jelle Brandt
De legendarische talkshowhost David Letterman heeft gisteren bekend gemaakt volgend jaar met pensioen te gaan. Hij was 32 jaar lang presentator van de ´Late Show with David Letterman´ en had scheepsladingen beroemdheden aan zijn bureau: van Obama tot Madonna, van John McCain tot Paris Hilton.

Begin 2014 kondigde zijn grootste concurrent Jay Leno ook al aan met pensioen te gaan. Wat moeten we zonder de grootten der humoristische talkshow?

We nemen, geheel in stijl met ‘Late Show with David Letterman’ een top10 door met de beste en meest hilarische Letterman-momenten, onder toeziend oog van bewonderaar Jelle Brandt Corstius.

Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid; wie kent ze niet?!
Aankomende zondag is het alweer veertig jaar geleden dat ABBA het Eurovisie Songfestival won met hun hit: 'Waterloo'. Hoewel de groep al sinds 1982 niet meer optreedt, zijn ze nog steeds razend populair. Zo verkopen ze nog steeds jaarlijks miljoenen albums, heeft het Londense Tate Modern een uniek fotoboek samengesteld en worden er meerdere jubileum-albums uitgegeven!

Aan tafel Yuri Honing, die naar eigen zeggen zijn succes aan de 'supertroupers' van ABBA te danken heeft!

Moppen tappen: Ton Kas
Vorig jaar was hij al bij ons te gast naar aanleiding van zijn show ‘Eerste Klootviool’ waarin hij drie keer te zien zou zijn in de Kleine Komedie. Ton Kas, acteur van formaat, is momenteel professioneel moppentapper. ‘Eerste Klootviool’ is namelijk een aaneenrijging van dijenkletsers en dat terwijl hij naar eigen zeggen een enorme hekel heeft aan moppen.

Komend seizoen komt Ton terug met dit moppenprogramma in de Nederlandse theaters. Kijk op de website om te zien wanneer hij bij jou in de buurt staat!

'Pluk, de musical' - Cystine Carreon, Justin Swagerman
Actrice Cystine Carreon gaat een rol spelen in de nieuwe musical 'Pluk van de Petteflet'. Je kent haar waarschijnlijk als de gemene Tippi Wan in Gooische Vrouwen. Voor deze rol moet ze bijna letterlijk in de huid van iemand anders kruipen. Pluk zelf wordt onder anderen gespeeld door Justin Swagerman.

Stand-up comedy: Pieter Derks
Pieter Derks neemt de week door in stand-up comedy. Hij staat ook op ons festival De Wereld Draait Buiten!

Muziek: Sky Pilots
De Nederlandse rockband ‘Sky Pilots’ bestaat pas sinds 2013 en hun officiële podiumdebuut maakte zij begin dit jaar op festival Noorderslag in Groningen. Op 7 april 2014 verschijnt hun eerste album Bij V2 records. Vanavond spelen ze bij ons! Wil jij deze energieke rockende band live meemaken? Op zondag 6 juli staan ze op De Wereld Draait Buiten

In deze uitzending van DWDD waren Cystine Carreon, Jelle Brandt Corstius, Marc-Marie Huijbregts, Ton Kas, Yuri Honing en David Letterman te gast. Barack Obama, John McCain en Paris Hilton deden in deze uitzending verslag voor DWDD. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 4 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie