Uitzending
DWDD - 30-9-2014

30-9-2014

DWDD

1240 x bekeken | 0 reacties
5
In de uitzending van dinsdag 30 september o.a.: Boek van de Maand, Mart Smeets, The Kik. Muziek is er ook van Dennis Kolen, tafelheer is Erben Wennemars.

Eveline Hensel en Jasper Buikx
Wist je dat 2/3 van al het leven op aarde onzichtbaar is en dat je alleen al in je mond 700 soorten verschillende bacteriën hebt? Koningin Maxima heeft opende vandaag Micropia in Artis. Micropia is het eerste museum ter wereld dat alleen micro-organismes toont. Aan tafel: Eveline Hensel, directeur Micropia en microbioloog Jasper Buikx.

The Kinks: Mart Smeets en Dave von Raven
Ze braken onder andere door met de nummers ‘You Really Got Me’ en ‘Lola’. De Britse rockband ‘The Kinks’. Naar aanleiding van hun vijftigjarig bestaan brengen ze komende tijd een aantal (re)realeses. Zit een reünie erin? En wat was de kracht van de band? We bespreken het met Mart Smeets en Dave von Raven (The Kik).

Muziek: Dennis Kolen
Onder de naam 'Jimmy Low Rain' brengt singer-songwriter Dennis Kolen volgende week een nieuw album uit: 'Low-Fi'. Vanavond speelt hij bij ons!

In deze uitzending van DWDD waren Erben Wennemars en Mart Smeets te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 30 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie