Uitzending
DWDD - 1-10-2014

1-10-2014

DWDD

1390 x bekeken | 0 reacties
7
In de uitzending van woensdag 1 oktober o.a.: Paulien Cornelisse en Arjen Lubach, Pierre Bokma, Plien van Bennekom, Muziek is er van Triggerfinger, tafeldame is Roos Schlikker. Nico Dijkshoorn dicht.

Pierre Bokma en Plien van Bennekom
Vanaf 4 oktober 2014 zendt de NTR 'Welkom bij de Romeinen' uit. Een nieuwe historische comedy met onder andere Carice van Houten, Marc-Marie Huijbregts en Paul de Leeuw. In het programma ontvangt presentatrice Dorine Goudsmit haar Romeinse gasten die al eeuwen dood zijn, zoals Nero, Caesar en Augustus. Samen met hen kijkt zij terug op de hoogte- en dieptepunten uit hun tijd. Vanavond zitten Pierre Bokma (Ceasar) en Plien van Bennekom (Dorien Goudsmit) aan tafel.

Paulien Cornelisse en Arjen Lubach
Taal is veranderlijk én verraderlijk. Dagelijks duiken nieuwe termen en uitdrukkingen op, waarvan sommige het tot ware hype schoppen. Soms bewust, vaker onbewust, wordt ons immer uitdijende taaluniversum verrijkt. Ook dit seizoen houden Arjen Lubach en Paulien Cornelisse voor ons de ontwikkelingen in de Nederlandse taal bij. Welke nieuwe woorden zijn er bij gekomen, waren er mooie verhaspelingen, of flinke uitglijders te vinden?

Muziek: Triggerfinger
Lekker hard? zegt Matthijs vaak tegen de bands in DWDD. Die aansporing hebben de heren van Triggerfinger niet nodig. Hun rauwe rock is op het podium altijd hard. Des te opvallender was het megasucces dat de band had met hun cover van het lieflijke liedje 'I follow rivers' van Lykke Li. Ontstaan in de studio bij Giel Beelen, werd het nummer dubbel platina en stond zes weken op 1.

In deze uitzending van DWDD waren Pierre Bokma, Plien van Bennekom, Arjen Lubach, Paulien Cornelisse, Nico Dijkshoorn en Giel Beelen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 1 oktober door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie