Uitzending
DWDD - 18-5-2017

18-5-2017

DWDD

854 x bekeken | 0 reacties
7
Jeroen Krabbé
Een tentoonstelling met nieuw werk van Jeroen Krabbé! Vanaf 24 mei is ‘Het late licht’ te zien in Museum de Fundatie in Zwolle. Daarin is te zien dat hij een nieuwe richting is ingeslagen. Ander nieuws: Krabbé presenteert een nieuw seizoen van ‘Krabbé zoekt…’. Eerder dook hij in de geschiedenis van Van Gogh en Picasso. Welke kunstschilder komt in de aanstaande serie aan bod? Aan tafel: Jeroen Krabbé!

Het Groot Nederlands Songbook – Glennis Grace en Henny Vrienten
Vanavond weer een gloednieuwe editie van onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook'. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op. Vanavond aan tafel: Glennis Grace en Henny Vrienten.

Tafelheer: Jamie Trenité
Jamie Trenité studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast verdiept hij zich ook graag in de filosofie. Naast zijn studie bestond zijn leven vooral uit sport. Trenité wilde proftennisser worden, kreeg een sportbeurs en begon zijn studietijd in Nebraska, Amerika. Nu hij weer terug is in Nederland, begint Trenité zijn TV-carrière op nationale tv bij Jules Unlimited, het wetenschapsprogramma met spectaculaire experimenten dat vanaf 13 maart 2017 weer te zien is bij de VARA op NPO3.

In deze uitzending van DWDD waren Jeroen Krabbé, Glennis Grace, Henny Vrienten en Jamie Trenité te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 18 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie