Uitzending
DWDD - 15-5-2017

15-5-2017

DWDD

726 x bekeken | 0 reacties
6
Geert Mak
Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... Europa kraakt in zijn voegen. En wie kan daar beter zijn licht over laten schijnen dan de auteur van 'In Europa': Geert Mak.

Lee Towers, Jan Dirk Stouten, Bruno Giuntoli en Paul de Munnik
Wat een feest. Gisteravond stond Rotterdam al op z'n kop, vandaag ging het verder op de Coolsingel. Er werd gezongen, gehuild, gelachen en gefeest, kortom voetbal op z'n mooist. We blikken terug op de mooiste momenten met bekende en onbekende Feyenoord-fans! Met onder meer: Lee Towers, Jan Dirk Stouten, Bruno Giuntoli en Paul de Munnik.

Muziek: John Moreland
De Amerikaanse singer-songwriter John Moreland groeide op in Tulsa, Oklahoma. Als tiener speelde hij in lokale punk en metalcore bandjes, maar rond zijn twintigste begon hij zich te verdiepen in country en roots rock. Onlangs verscheen zijn nieuwe album 'Big Bad Luv', geproduceerd door de wereldberoemde producer Tchad Blake. Vanavond speelt hij zijn single 'Old Wounds' bij DWDD: John Moreland!

Tafelheer: Tom Egbers
Tom is vanavond de sidekick van matthijs.

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 15 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie