Uitzending
DWDD - 17-5-2017

17-5-2017

DWDD

1493 x bekeken | 0 reacties
6
Lodewijk Asscher
De formatiegesprekken tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks zijn mislukt. Vanochtend werd hierover gedebatteerd in de Kamer. PvdA-leider Lodewijk Asscher wilde weten waarom de formatie is mislukt. Lodewijk Asscher is te gast om te praten over hoe zijn partij nu verder moet. Aanschuiven bij de onderhandelingen? Of moet de partij, die een historisch nederlaag leed, eerst weer opgebouwd worden?

Adriaan van Dis
In 2015 won Adriaan van Dis de Libris Literatuurprijs met het boek 'Ik kom terug'. Vandaag verscheen het vervolg: 'In het buitengebied'. Een roman over alleen wonen in een afgelegen gebied. Alleen, met een paar stemmen die hem gezelschap houden. Het sterkst klinkt De Binnenstem, die de verteller confronteert met zijn verlangen naar de dood. Adriaan van Dis zit vanavond aan tafel.

Huisdichter Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Tafelheer: Paul de Leeuw
Paul de Leeuw is de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Adriaan van Dis, Leona Philippo, Lodewijk Asscher, Nico Dijkshoorn, Paul de Leeuw en Tim Knol te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 17 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie