Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

7-9-2017

| 1324 x bekeken | 0 reacties
7
Orkaan Irma
Orkaan Irma is uitgegroeid tot een orkaan van de zwaarste categorie 5. Irma heeft een doorsnede ter grootte van Frankrijk. Het oog van Irma zal deze middag recht over St. Maarten gaan. Daarna zal ze richting Puerto Rico, Dominicaanse Republiek, Cuba en naar de punt van Florida gaan. Inwoner van Sint Maarten, Dieudonnee Ostiana en orkaanexpert Moniek Wulms, vertellen hierover.

Erik Dijkstra
Ernesto ‘Che’ Guevara is voor de één een koelbloedige moordenaar en voor de ander een heilige van mythische proporties. Zelfs nu, bijna vijftig jaar na zijn dood, zien we hem nog steeds terug op petjes, tasjes en T-shirts. Maar welke betekenis had en heeft de revolutie die hij bracht? En wie is die man achter de mythe? Erik Dijkstra zocht het uit in zijn nieuwe documentairereeks ‘Che’ die gaat over de Marxistische revolutionair.

Rundfunk
Je kunt de mannen van Rundfunk kennen door het gelijknamige televisieprogramma (KRONCRV/NPO3) met absurdistische sketches. Het programma had geen gigantische kijkcijfers, maar werd online wel heel goed bekeken en het heeft veel hits op YouTube. Het programma is een cult-hit onder jongeren. Na twee seizoenen zijn Yannick en Tom gestopt met het tv-programma en focussen zich nu op het theater. Vanavond komen ze vertellen over hun voorstelling ‘Wachstumsschmerzen’.

Muziek: Jacqueline Govaert
We hebben Jacqueline Govaert drie jaar niet in de DWDD-studio gezien, maar vanavond is ze terug en speelt een nummer van haar nieuwe album ‘Lighthearted Years’ dat volgende maand uitkomt.

Tafeldame: Antoinnette Scheulderman
Vanavond is Antoinnette Scheulderman de sidekick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Antoinnette Scheulderman, Erik Dijkstra, Jacqueline Govaert en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op donderdag 7 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie