Uitzending
DWDD - 10-5-2017

10-5-2017

DWDD

771 x bekeken | 0 reacties
6
Hans Beerekamp en Gidi Heesakkers en Renate van der Bas
Hans Beerekamp (NRC), Gidi Heesakkers (de Volkskrant) en Renate van der Bas (Trouw) maken vanavond in De Wereld Draait Door de nominaties voor de Nipkowschijf 2017 bekend. De Zilveren Nipkowschijf is een televisieprijs die door televisierecensenten van dagbladen en tijdschriften wordt uitgereikt aan het volgens hen beste televisieprogramma van het afgelopen jaar. Deze prijs wordt sinds 1961 uitgereikt. De winnaar van 2016 was ‘Zondag met Lubach’.

Twan Huys en Beatrice de Graaf
Gisteravond heeft de Amerikaanse president Donald Trump FBI-directeur James Comey ontslagen. James Comey deed onderzoek naar het vermeende contact tussen leden van het campagneteam van Trump en Rusland. Voor iedereen, inclusief Comey, kwam dit ontslag onverwacht. Aan tafel: Twan Huys en Beatrice de Graaf.

Angelique Houtveen, Dolf Jansen en Marcel Peereboom Voller
Er is weer volop muzieknieuws dat erom schreeuwt om besproken te worden in onze rubriek Amigos de Musica. Aan tafel de muziekvrienden Angelique Houtveen, Dolf Jansen en Marcel Peereboom Voller. Michael Prins zorgt voor de muzikale omlijsting.

Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Tafeldame: Fidan Ekiz
Fidan is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Beatrice de Graaf, Dolf Jansen, Fidan Ekiz, Hans Beerekamp, Nico Dijkshoorn en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 10 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie