Uitzending
DWDD - 17-4-2009

17-4-2009

DWDD

1624 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van 17 april zijn Gerard Joling, de heren van Budget TV en Frans Weisz. Tafelheer van Matthijs van Nieuwkerk is Jan Mulder en muziek is er van GEM!

Gerard Joling
Het talentenjachtprogramma 'Holland’s got talent' is bezig aan het tweede seizoen. Dit keer gaat dit niet zonder rumoer: met name jurylid Henkjan Smits en presentator Gerard Joling vallen veelvuldig over elkaar heen en steken hun ongenoegen niet onder stoelen of banken. En het programma is nog maar net onderweg... Gerard Joling vertelt vanavond wat hieraan te doen is.

Budget TV
Het gaat slecht met Budget TV. De hoge verwachtingen van de ex-Lama’s Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Tijl Beckand werden niet waargemaakt. Het programma kreeg flinke kritiek en lage kijkcijfers. Vanavond krijgen de heren in DWDD nog een laatste (?) kans om het publiek warm te krijgen voor hun programma!

Frans Weisz
Op 18-jarige leeftijd zag regisseur Frans Weisz bij toeval een film waarin zijn vader, de acteur Geza Weisz, meespeelde. Frans Weisz heeft hem nooit gekend: toen hij twee was, werd zijn vader naar Auschwitz gebracht en vermoord. Weisz zag de film nooit terug, maar nu, 52 jaar later, krijgt hij hem te zien op 'Festival het Geheugenhuis', dat gaat over de kracht van herinneringen.

GEM
GEM scoorde in 2004 hit na hit met debuutalbum 'New'. Daarna volgde 'Escapades' en bleven de heren flink aan de weg timmeren: in juni verzorgen ze zelfs het voorprogramma van het afscheidsconcert van Krezip. Ook zijn ze genomineerd voor maar liefst twee 3FM Awards: die voor beste alternatieve artiest en beste rockartiest. Stemmen? Klik op de link hieronder en kijk op de site van 3FM!

Jan Mulder
Jan Mulder is de vaste DWDD-tafelheer van de vrijdag. Deze oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure noopte hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.

In deze uitzending van DWDD waren Gerard Joling, Jan Mulder, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Frans Weisz te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 17 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie