Uitzending
DWDD - 24-4-2009

24-4-2009

DWDD

2526 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van vrijdag 24 april zijn Dion Graus, Joyce Schmeytz, Cees Korvinus en Reinout Oerlemans. Muziek is er van Alain Clark en Beau van Erven Dorens is tafelheer van Matthijs van Nieuwkerk!

Reinout Oerlemans
Reinout Oerlemans gaat Kluuns 'Komt een vrouw bij de dokter' niet alleen produceren, maar ook regisseren, en hij heeft nu al een topcast weten te realiseren: Carice van Houten, Anna Drijver en Barry Atsma vervullen de hoofdrollen. Een gesprek met de eigenaar van het succesvolle Eyeworks over deze film, over zijn leven in Los Angeles en over zijn andere plannen.

Alain Clark
De 3FM Award voor 'beste Nederlandse zanger' ging gisteravond naar Alain Clark. De zanger, die afgelopen jaar samen met zijn vader Dane een superhit scoorde met 'Father & Friend', komt vanavond praten over zijn successen en plannen. En hij treedt natuurlijk op!

Cees Korvinus
Cees Korvinus treedt per 1 oktober 2009 in dienst als voorzitter van de VARA. Tt die tijd blijft hij zijn beroep van advocaat beoefenen en is hij volop in het nieuws met grote zaken. Zo werd gisteren bekend dat Ad Bos, klokkenluider van de bouwfraude en clint van Korvinus, een schadevergoeding van de overheid zal krijgen. Dit en veel meer bespreekt Korvinus vanavond in DWDD!

Dion Graus en Joyce Schmeytz
Politicus Dion Graus en zijn vriendin en manager Joyce Schmeytz houden zich intensief bezig met het welzijn van dieren, ze presenteren zich als dierenambassadeurs. Vanmiddag nog, gaan zij op bezoek bij een ernstig mishandelde hond. In DWDD vertellen Dion Graus en zijn partner over wat er volgens hen moet gebeuren aan het leed dat sommige dieren overkomt.

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens is op vrijdag 24 april opnieuw tafelheer in DWDD. De alleskunner - want schrijver, acteur, tv-presentator en voormalig radiopresentator - presenteert op dit moment de tv-programma's 'Deal or no deal' en 'Het zesde zintuig'. In het verleden presenteerde hij 'RTL Boulevard' en werkte hij voor Talpa.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 24 april door de VARA. Te gast waren Alain Clark, Beau van Erven Dorens, Cees Korvinus, Dion Graus en Reinout Oerlemans. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie