Uitzending
DWDD - 15-4-2009

15-4-2009

DWDD

1951 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van woensdag 15 april zijn Rintje Ritsma, Jean van de Velde, Leo van der Goot, Nico Dijkshoorn en Herman Brusselmans. Georgina Verbaan is tafeldame. Omdat er vanavond Champions League voetbal is, duurt de uitzending 40 minuten.

Rintje Ritsma
De 'motor 1000cc-superbikeklasse' heeft nog wat geheimen voor Rintje Ritsma: de voormalig schaatsvedette heeft amper een week zijn racelicentie en debuteerde maandag met een laatste plaats. Gisteren reed 'de Beer uit Lemmer' wat promotionele rondjes op het circuit van Assen, maar ging hij onderuit én brak daarbij zijn rechtersleutelbeen. Vanavond praat hij over zijn avontuur.

Herman Brusselmans
Het vijftigste boek van Herman Brusselmans is uit 'Mijn haar is lang' is uit. In het boek doet de hoofdpersoon verwoede pogingen om zijn haar geknipt te krijgen, maar al zijn pogingen stranden: of ie nou naar zijn oude kapper gaat, naar een nieuwe, of een zwangere kapper opzoekt: steeds mislukt zijn plan. Vanavond legt Brusselmans uit waarom.

Jean van de Velde
Op 16 april worden voor de tweede keer de Dutch Promo Awards uitgereikt aan de beste Nederlandse en Vlaamse promomakers van films, series en programma's. Uit de 205 ingestuurde promo's worden de winnaars in 16 verschillende categorieën bekend gemaakt en uiteindelijk beslist een jury welke promo 'overall' de beste is. Regisseur Jean van de Velde is één van de juryleden.

Leo van der Goot
Naast Jean van de Velde en Marc Pois zit ook regisseur en DJ Leo van der Goot in de jury van de Dutch Promo Awards.

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Elke woensdag is hij te gast en zorgt hij voor sterk wisselende reacties: sommigen noemen hem een prutser, anderen vinden hem geniaal. Vast staat in ieder geval dat de poëzie van Nico Dijkshoorn niemand onberoerd laat. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en...

Georgina Verbaan
Georgina Verbaan is actrice en brak door met haar rol in de soap 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Op dit moment is ze te zien in 'Het Vrije Schaep' ('met de Vijf Pooten'). Bij DWDD is ze geregeld tafeldame. Voor haar rol in 'Het Vrije Schaep' ('met de Vijf Pooten') ontving Georgina in 2008 een Beeld en Geluid Award voor beste actrice. De uitgesproken vegetariër speelde na 'GTST' in films als...

In deze uitzending van DWDD waren Nico Dijkshoorn, Jean van de Velde, Rintje Ritsma, Georgina Verbaan, Herman Brusselmans en Leo van der Goot te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 15 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie