Uitzending
DWDD - 10-4-2009

10-4-2009

DWDD

3387 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van 10 april zijn Wilfred Genee, Rogier Smit, Frank Jansen, Titia Ketelaar en Birgit Donker. Tafelheer is Jan Mulder en muziek is er van zowel Van Dik Hout als
Wilfred Genee!

Wilfred Genee
In een paar weken tijd heeft Wilfred Genee een nieuwe rage weten te ontketenen: de crisiskaraoke. Elke vrijdag sluit hij zijn BNR-radioprogramma 'The Friday Move' af met een lekkere zelfgeschreven crisismeezinger op een nummer van zijn grote held: André Hazes. Op deze manier verenigt de sportpresentator het nuttige met het aangename: hij is namelijk groot karaoke-fan!

Van Dik Hout
Het origineel is van Bob Dylan, Adèle staat er al 19 weken mee in de Top 40, Huub van der Lubbe vertaalde het in het Nederlands en Van Dik Hout scoort er nu een hit mee: het nummer 'Make you feel my love' of, in het Nederlands, 'Tot jij mijn liefde voelt'. De heren van Van Dik Hout vertellen vanavond hoe dit alles tot stand is gekomen én treden ermee op!

Birgit Donker
Het gaat niet goed in krantenland: teruglopende verkoopcijfers, dalende advertentie-inkomsten, de opkomst van internet en gratis kranten én daar komt nu ook nog eens de economische crisis bij. Wat beweegt NRC-hoofdredacteur Birgit Donker om juist nu het nieuwe magazine 'NRC Weekblad' uit te brengen?

Titia Ketelaar
Ook chef redactie van nrc.next en adjunct-hoofdredacteur van NRC Handelsblad Titia Ketelaar is te gast om te praten over 'NRC Weekblad'.

Bij ons in de PC
Aanstaande zondag begint het derde seizoen van 'Bij ons in de PC', waarin presentator Jort Kelder zich niet beperkt tot de PC Hooftstraat van Amsterdam, maar ook een kijkje neemt bij de equivalenten in andere plaatsen, zoals het Gooi, Den Haag en Utrecht. Deelnemers aan het programma zijn Rogier Smit en Frank Jansen uit Den Haag; zij zijn vanavond te gast.

Jan Mulder
Jan Mulder is de vaste DWDD-tafelheer van de vrijdag. Deze oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure noopte hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 10 april door de VARA. Te gast waren Birgit Donker, Jan Mulder en Wilfred Genee. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie