Uitzending
DWDD - 11-4-2014

11-4-2014

DWDD

2152 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten in de uitzending van vrijdag 11 april zijn o.a.: Sylvia Hoeks, Mirjam Stolk, Hanneke de Raaff, Rosanna Wareman en I Am Aisha. Pieter Derks doet stand-up comedy, muziek is van Alain Clark. Tafelheer is Erben Wennemars.

Club 27: Sanne Wallis de Vries, Manuel Broekman, Flip Broekman en Anke van 't Hof
De zomer staat al bijna weer voor de deur en dat betekent ook dat De Parade weer van start gaat! Het stuk 'Club 27' gaat daar in premičre en wordt gespeeld door de familie Broekman en directe verwanten. Het muzikale stuk, dat met een zekere heimwee naar de jaren '70 is geschreven, gaat over de beroemde '27 Club', een benaming voor beroemde muzikanten die op 27-jarige leeftijd zijn overleden. Leden van deze 'club' zijn onder andere: Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse. De club dreigt in het stuk in vergetelheid te raken en aan Amy is de taak om een nieuw lid te werven..

Anke van 't Hof
Vanavond een heuse rapbattle! Echter niet tussen twee rappers, maar tussen dansende gebarentaal-tolken. Dit ‘muziektolken’ krijgt ook in Nederland steeds meer voet aan de grond en maakt muziek toegankelijk voor doven en slechthorenden. In de uitzending zullen muziektolken Mirjam Stolk, Hanneke de Raaff en Rosanna Wareman het tegen elkaar opnemen, vertalend dansend op nummers van rapster en zangeres I Am Aisha.

Sylvia Hoeks
Afgelopen maandag was de Parijse premičre van de speelfim ‘The Best Offer’. Regisseur en Oscarwinnaar Giuseppe Tornatore stond op de rode loper met niemand minder dan onze eigen Sylvia Hoeks, die een hoofdrol speelt naast supersterren als Donald Sutherland en Geoffrey Rush.

Alain Clark
Op 14 februari verscheen alweer het vijfde album van Alain Clark getiteld 'Walk With Me'. Morgen begint zijn tour door Nederland en vanavond speelt hij bij ons!

Pieter Derks
Pieter Derks neemt de week door in stand-up comedy. Hij staat ook op ons festival De Wereld Draait Buiten!

In deze uitzending van DWDD waren Alain Clark, Erben Wennemars, Manuel Broekman, Sanne Wallis de Vries en Sylvia Hoeks te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 11 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie