Uitzending
DWDD - 10-11-2014

10-11-2014

DWDD

2159 x bekeken | 0 reacties
7
In de uitzending van maandag 10 november: Tom Egbers, Edwin Winkels, Henny & Xander Vrienten en drie genomineerde voor kookboek van het jaar. Muziek is er van Charl Delemarre, tafelheer is Ali B.

Tom Egbers en Edwin Winkels
Hij is de beste voetballer van de wereld, pas 27 en nú al een levende legende: Lionel Andrés Messi Cuccittini. Op het IDFA zal de documentaire MESSI gaan draaien. Een portret van deze bijzondere voetballer, met beelden van zijn geboorteplaats Rosario, Barcelona en Buenos Aires. Opvallend? Messi zelf wilde niet aan de documentaire meewerken. Wel zetten de makers een aantal voetbalmaatjes, vrienden, trainers, journalisten en kenners tafel en liet hen eten, drinken en vooral veel praten. Wij zetten onze eigen kenners aan tafel om het over deze grootheid te hebben.

Henny Vrienten
23 jaar moesten we er op wachten. Maar afgelopen vrijdag verscheen dan éindelijk het nieuwe soloalbum van Henny Vrienten. Op de plaat 'En Toch..' is de frontman van de legendarische band Doe Maar in het merendeel van de nummers samen te horen met zijn zoon Xander, basist van o.a. Jett Rebel. Vader en zoon zijn vanavond samen te gast.

Ko Sliggers, Bart van Olphen en Nadia Zerouali
´Melk en dadels´, ´Koken tussen vulkanen´ en ´Vis uit blik´ zijn drie van de zes genomineerde voor het kookboek van het jaar. De schrijvers van deze culinaire pareltjes zitten aan tafel.

Muziek: Charl Delemarre
Hij deed al mee met het eerste seizoen van 'De Beste Singer-Songwriter', staat binnenkort in de finale van 'De Grote Prijs van Nederland' en zijn eerste EP 'De Betekenis' is uit. Al met al timmert Charl Delemarre hard aan de weg en vanavond is hij bij ons in de studio.

In deze uitzending van DWDD waren Ali B., Edwin Winkels, Henny Vrienten, Ko Sliggers, Tom Egbers, Bart van Olphen en Nadia Zerouali te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 10 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie