Uitzending
De Nieuwe Maan - 21-2-2020

21-2-2020

De Nieuwe Maan

248 x bekeken | 0 reacties
7
Rechts-extremisme in Hanau. Negen doden bij aanslagen op Duitse waterpijpcafés in Hanau. De dader zou een rechts-extremist zijn. Hoe groot is het gevaar van de opkomende rechts-radicalen in Nederland? Kunnen wij ook dergelijke aanslagen verwachten? Aan tafel: Kemal Rijken (politicoloog).

Sexting. Onze columnist Marianne van den Anker wil een keiharde aanpak van daders van sexting. Ze debatteert erover met Monique Gerson. Aan tafel: Marianne van den Anker (columnist) en Monique Gerson (advocaat).

Boete voor ouders van messendragers. De burgemeesters Aboutaleb en Aptroot willen 2.500 euro boete en verplichte opvoedondersteuning voor ouders van wie de kinderen betrapt worden op het bezit van messen. Kan je ouders verantwoordelijk stellen voor het gedrag van hun kinderen? Aan tafel: Beryl Elena (vriendin van Jerney Muntslag, de moeder van rapper Jay Ronne die vorig jaar vermoord werd) en Jack Keijzer (leraar vmbo).

Livemuziek van rapper en producer Architrackz.

De presentatie was in handen van Ajouad El Miloudi. Deze uitzending van het programma De Nieuwe Maan werd uitgezonden op vrijdag 21 februari door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie