Uitzending
De Nieuwe Maan - 7-2-2020

7-2-2020

De Nieuwe Maan

249 x bekeken | 0 reacties
7
Onderzoek buitenlandse financiering moskeeŽn. In een open brief aan Tweede Kamervoorzitter Arib stellen 150 Nederlandse moskeeŽn dat alleen een onderzoek naar ongewenste beÔnvloeding van moskeeŽn discriminatie is. Zij vinden dat ook synagogen, katholieke en protestantse kerken onderzocht moeten worden. Aan tafel: SaÔd Bouharrou (voorzitter van de raad van Marokkaanse moskeeŽn), Antoine Bodar (rooms-katholieke priester verbonden aan het Vaticaan) en Abdelhamid Bouzzit (woordvoerder Siorh Haaglanden, samenwerkingsverband islamitische organisaties regio Haaglanden).

Gekleed douchen. Op de voetbalclub, na gym of in de sportschool douchen met je onderbroek aan: veel mensen vinden het niet kunnen, maar onze columnist van deze week Karim Amghar ziet het probleem niet zo. Hij gaat erover in debat met Han van der Horst. Aan tafel: Karim Amghar (columnist) en Han van der Horst (historicus en columnist bij het onlinemagazine Joop). Muziek: Izaline Calister. De CuraÁaose zangeres Izaline Calister vertelt en zingt over het eiland van haar onlangs overleden vader.

In deze uitzending van De Nieuwe Maan waren Antoine Bodar en Han van der Horst te gast. De presentatie was in handen van Ajouad El Miloudi. Deze uitzending van het programma De Nieuwe Maan werd uitgezonden op vrijdag 7 februari door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie