Uitzending
De Nieuwe Maan - 13-3-2020

13-3-2020

De Nieuwe Maan

227 x bekeken | 0 reacties
7
Geen buitenlandse imams meer? Imams opleiden in Nederland, buitenlandse imams én salafistische organisaties verbieden. Dat wil PvdA-wethouder Yasemin Cegerek. Ze gaat in debat met Abdelhamid Bouzzit. Aan tafel: Yasemin Cegerek (PvdA-wethouder Heerde) & Abdelhamid Bouzzit (Stichting Islamitische Organisaties Regio Haaglanden).

Loyaliteit biculturele Nederlanders. Onze columnist Jan Roos wil onvoorwaardelijke loyaliteit. Geen enkele Nederlander mag meer dan één paspoort hebben, volgens hem. Maar de Turks-Nederlandse advocaat Nazmi Türkkol wil voor geen goud zijn Turkse paspoort of zijn Nederlandse paspoort inleveren. Aan tafel: Jan Roos (columnist) & Nazmi Türkkol (advocaat).

Comeback Jimmy Rosenberg. Als tiener was Jimmy Rosenberg al de grote belofte van de gipsy jazz. Op zijn 15e kreeg hij een contract bij Sony en op zijn 18e trad hij op in de prestigieuze Carnegie Hall in New York. Na een periode van verslavingsproblemen maakt Jimmy Rosenberg zijn comeback. Aan tafel: Jimmy Rosenberg (live muziek).

In deze uitzending van De Nieuwe Maan waren Jan Roos en Jimmy Rosenberg te gast. De presentatie was in handen van Ajouad El Miloudi. Deze uitzending van het programma De Nieuwe Maan werd uitgezonden op vrijdag 13 maart door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie