Uitzending
De Nieuwe Maan - 24-1-2020

24-1-2020

De Nieuwe Maan

327 x bekeken | 0 reacties
7
Het Haga Lyceum. Het bestuur van het Amsterdamse Haga Lyceum hoeft van de rechter niet op te stappen. Heeft de politiek deze islamitische school ten onrechte beschadigd en moet er dus financiŽle compensatie komen? Aan tafel: Mourad Taimounti (fractievoorzitter Denk Amsterdam) en Erik Flentge (fractievoorzitter SP Amsterdam).

Azc's veilig genoeg? Vele signalen van intimidatie, aanranding en verkrachting. Asielzoekerscentra lijken bepaald geen veilige plaatsen voor homoseksuelen en transgenders. Dit blijkt uit een onderzoek van LGBT Asylum Support. Hoe veilig zijn azc's nog voor LGBT-asielzoekers? Aan tafel: Sandro Kortekaas (LGBT Asylum Support) en Attje Kuiken (Tweede Kamerlid PvdA).

Muziek van Kabier Noor Mohamed. Live muziek van Kabier Noor Mohamed, ook wel bekend als de Hindoestaanse Andrť Hazes, die op Valentijnsdag gaat optreden in Amsterdam.

In deze uitzending van De Nieuwe Maan waren Andrť Hazes en Attje Kuiken te gast. Deze uitzending van het programma De Nieuwe Maan werd uitgezonden op vrijdag 24 januari door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie