Uitzending
De leugen regeert - 4-4-2008

4-4-2008

De leugen regeert

1715 x bekeken | 0 reacties
6
Amy Winehouse
De Britse media, waaronder de Sun, berichtten onlangs dat Amy Winehouse voor 350.000 pond een optreden zou verzorgen tijdens de opening van het Rotterdamse poppodium Watt. Eigenaar van Watt Aryan Tieleman is verbijsterd dat geen enkele Engelse journalist hem gebeld heeft. Hij heeft alleen geroepen dat een optreden van Amy Winehouse hem leuk leek.

Bunkerschat in Zandvoort
Er was veel aandacht in de media voor een zogenaamde bunkerschat in Zandvoort. In de Tweede Wereldoorlog zouden de Duitsers schilderijen en sculpturen hebben verstopt in een bunker. Het bleek echter om een 1 april-grap te gaan, waar vrijwel de gehele pers intrapte. Geen wonder, want de 'grap' werd ondersteund door notabene de burgemeester van Zandvoort en de directeur van Museum De Cruquius. De vraag is of een 1 april-grap zo ver mag gaan.

Louis van Gaal
Een reconstructie van de ruzie tussen voetbaltrainer Louis van Gaal en de NOS en RTL. Van Gaal is uiterst verbolgen over de berichtgeving van beide tv-stations en eiste excuses. Noch de NOS als RTL gingen op de eis in. Wie heeft er gelijk? Van Gaal of de voetbalprogramma's van RTL en de NOS? Een reconstructie van een relletje in voetballand met onder anderen Wilfred Genee, sportjournalist en presentator bij RTL.


In de Mediaraad: presentatrice Catherine Keyl en parlementair verslaggever van de Wereldomroep, Rutger van Santen.

Presentatie: Felix Meurders.

Deze uitzending van het programma De leugen regeert is uitgezonden op vrijdag 4 april door de VARA. Te gast waren Wilfred Genee, Catherine Keyl en Rutger van Santen. De presentatie was in handen van Felix Meurders.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie