Uitzending
De leugen regeert - 28-9-2007

28-9-2007

De leugen regeert

1508 x bekeken | 0 reacties
6
Er was een onverwachte rectificatie te zien in het NOS-journaal. Op 9 september beweerde het journaal dat Tinus contacten had met drie criminelen en beweerde daar indirect mee dat er connecties waren tussen de vastgoedondernemers en het criminele circuit. Hij dreigde met een kort geding. Lex Runderkamp, NOS-journalist en Oscar Hammerstein zijn hierover te gast.

Undercoverjournalist Alberto Stegeman is veroordeeld tot een boete van EUR 1.000,-, omdat hij heeft gefilmd met een verborgen camera in de woning van een justitiemedewerker die handelde in illegale wapens.

In de Mediaraad zitten: Margriet Brandsma, NOS-correspondent en Rutger van Santen, verslaggever van de Wereldomroep en sinds kort voorzitter van de Parlementaire Persvereniging.

Francisco van Jole maakt zich druk om het bericht in de Telegraaf over de files.

Presentatie: Felix Meurders.

Deze uitzending van het programma De leugen regeert is uitgezonden op vrijdag 28 september door de VARA. Te gast waren Francisco van Jole, Oscar Hammerstein, Margriet Brandsma, Rutger van Santen, Alberto Stegeman en Lex Runderkamp. De presentatie was in handen van Felix Meurders.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie