Uitzending
Buitenhof - Klaas Knot & Cybercriminaliteit

Klaas Knot & Cybercriminaliteit

Buitenhof

21-10-2012

| 1019 x bekeken | 0 reacties
3
Financiele stabiliteit
Klaas Knot, de nieuwe president van de Nederlandsche Bank staat voor enorme uitdagingen:de euro redden, het vertrouwen in de banken helpen herwinnen en de consumenten en beleggers geloof geven in het monetaire systeem. 15 maanden geleden werd hij benoemd als opvolger van Nout Wellink.Een gesprek over de bankenunie en cultuurverandering bij de Nederlandsche Bank.

Cybercriminaliteit
Minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) wil in de strijd tegen de grote criminaliteit dat de politie voortaan computers in het binnen- en buitenland kan hacken. Ook moet de politie software kunnen installeren, die cybercriminelen op afstand in de gaten houden. Is hacken de enige remedie tegen hackers? En draagt de argeloze internetgebruiker nu niet te veel privacy af? Zondag aan tafel in Buitenhof: Ronald Prins, directeur van het IT-bedrijf Fox-IT en Sophie in ’t Veld, Europarlementariėr voor D66.

Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Klaas Knot & Cybercriminaliteit is uitgezonden op zondag 21 oktober door de VARA, de VPRO en NTR. Te gast was Sophie in 't Veld.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie