Uitzending
Buitenhof - Jan Kees de Jager, De strijd tegen borstkanker & Jelle Brandt Corstius

Jan Kees de Jager, De strijd tegen borstkanker & Jelle Brandt Corstius

Buitenhof

28-10-2012

| 1194 x bekeken | 0 reacties
4
Jan Kees de Jager
Het afscheidsinterview met de minister van FinanciŽn Jan Kees de Jager. Nu het nieuwe kabinet vorm krijgt en binnen afzienbare tijd op het bordes zal staan maakt Jan Kees de Jager (CDA) zich op de politiek te verlaten. Tijdens de grootste crisis sinds de jaren dertig was hij als minister van FinanciŽn verantwoordelijk voor de staatskas, en reisde hij veelvuldig op en neer naar Brussel om de Nederlandse belangen te behartigen. Hoe kijkt hij terug op zijn ministerschap.

De strijd tegen borstkanker
Volgens een studie in het Verenigd Koninkrijk zal het aantal oudere vrouwen dat borstkanker krijgt in 2040 verviervoudigen. Staat zoín explosieve groei van het aantal borstkankerpatiŽnten ons ook hier in Nederland te wachten? En, hoever zijn we eigenlijk in het vinden van een antwoord op deze levensbedreigende ziekte? In Buitenhof arts en onderzoeker Sjoerd Rodenhuis, die als medisch oncoloog verbonden is aan het Nederlands Kanker Instituut Ė Antoni van Leeuwenhoek.

Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Jan Kees de Jager, De strijd tegen borstkanker & Jelle Brandt Corstius is uitgezonden op zondag 28 oktober door de VARA, de VPRO en NTR. Te gast waren Jan Kees de Jager en Jelle Brandt Corstius.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie