Uitzending
Buitenhof - Jacques Wallage, PIMCO & de Brixit

Jacques Wallage, PIMCO & de Brixit

Buitenhof

11-11-2012

| 1041 x bekeken | 0 reacties
3
De kunst van het formeren
Jacques Wallage over de nieuwe regering Rutte 2. Hoe kan de slechte start van het nieuwe kabinet alsnog worden goed gemaakt? Wallage was fractieleider van de PvdA tijdens Paars 1 (1994-1998) en onderhandelde mee over Paars2.

PIMCO
Hoe lang gaat de crisis in Europa en de USA nog duren. En hebben de financiële markten daarbij echt zo veel invloed als wel wordt beweerd. Aan tafel in Buitenhof Ben Emons, topman bij de grootste obligatiebelegger ter wereld PIMCO. Hij is auteur van het onlangs verschenen boek ‘The Financial Domino Theory’.

Aversie tegen de EU
De weerzin in Engeland tegen Brussel wordt steeds groter. Uit recente polls blijkt dat 49% van de Britten in een referendum tegen het lidmaatschap van de EU zouden stemmen. Waar komt dit anti-Europese sentiment vandaan? En hoe aanstaande is deze ‘Brixit’? Aan tafel Lousewies van der Laan, adviseur van de LibDems tijdens de verkiezingen in 2010 en vicevoorzitter van de Alliantie van Liberalen en Democraten in Europa.

De buitenlandrubriek Schuim&As met Wim Pijbes, directeur van het Rijksmuseum

Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Jacques Wallage, PIMCO & de Brixit is uitgezonden op zondag 11 november door de VARA, de VPRO en NTR. Te gast was Jacques Wallage.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee