Uitzending
Beau - Aflevering 50

Aflevering 50

Beau

28-5-2021

| 1313 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Het heftige leven van Johan Derksen
Johan Derksen. Als voetballer een snoeiharde verdediger, als journalist een messcherpe aanvaller. Hij groeide uit tot de bromsnor van de nationale televisie. Vandaag verscheen zijn biografie, waarin hij bekendmaakt dat hij stopt met televisie. Maar ook schrijft hij over zijn heftige jeugd, de slechte band met zijn vader en het plotseling overlijden van zijn vrouw. Johan schoof aan, samen met de schrijvers van het boek: Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman.

LuckyTV: Paniekerige verzamelaar
Op bezoek gaan bij een groot liefhebber en verzamelaar van vrachtwagens. Hartstikke leuk, behalve als je nergens aan mag zitten.

Wat zijn de plannen van Stefania?
Na acht jaar stond Griekenland weer in de top 10 van het Eurovisie Songfestival, en dat allemaal dankzij de Utrechtse Stefania Liberakakis. Meer dan 200 miljoen kijkers zagen haar schitteren in een paars glitterpak, en nu is ze in Griekenland een ster. Hoe ziet haar toekomst eruit? Stefania was te gast!

Is Mark Rutte al gevaccineerd?
In Den Haag vonden nogal wat personele wisselingen plaats, omdat minister van Economische Zaken Bas van 't Wout een burn-out heeft. Onze verslaggever Jar Ferwerda was bij de wekelijkse ministerraad en peilde de stemming.

Nederland gaat van het slot
Volgende week zaterdag is het officieel zo ver: we mogen naar het museum, de kroeg en vier mensen thuis uitnodigen, bijvoorbeeld om samen het EK te kijken. De daaropvolgende versoepelingen worden versneld naar voren gehaald, naar 30 juni, en daarmee is het einde in zicht. Wouter de Winther schoof aan.

In deze uitzending van Beau waren Antoinnette Scheulderman, Jar Ferwerda, Johan Derksen en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 50 werd uitgezonden op vrijdag 28 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie