Uitzending
Beau - Aflevering 52

Aflevering 52

Beau

1-6-2021

| 672 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Politiek Den Haag reageert op Sywert van Lienden
De veelbesproken Sywert van Lienden verkocht voor 100 miljoen euro aan, naar het lijkt, ondeugdelijke mondkapjes. Hij zou daar zelf 9 miljoen euro aan hebben verdiend. Voor onze politiek verslaggever Jair Ferwerda reden om een rondje te lopen over het Binnenhof.

Dit bespreken Gijs en Maarten in hun nieuwe podcast...
Wie wist dat elke vogel eigenlijk een dinosaurus is? Of dat de beroemde planteneter de Stegosaurus, zo groot is als een vrachtwagen, maar een brein heeft zo groot als twee walnoten? In de nieuwe podcast Dinocast vertelt het illustere duo Gijs Rademaker en Maarten van Rossem ons alles over dinosauriŽrs, want onze dinokennis is volgens hen hopeloos verouderd.

'Vaccinatiebereidheid onverminderd hoog'
Het coronavirus verliest in rap tempo terrein. Het aantal besmettingen en patiŽnten blijft maar dalen. En nu er met de dag meer Nederlanders een vaccinatie-afspraak mogen maken, is het aftellen tot het moment waarop we het normale leven weer kunnen oppakken. We bespreken het met Kamerlid Jan Paternotte.

In deze uitzending van Beau waren Gijs Rademaker, JaÔr Ferwerda, Jan Paternotte, Maarten van Rossem en Sywert van Lienden te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 52 werd uitgezonden op dinsdag 1 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie